Κτίσιμο χώρου, διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αγορά νέου εξοπλισμού, μελέτες και πιστοποίηση ISO 22000 της εταιρίας «ΙΣΛΙ»

 

 

Όνομα επενδυτή: Πορφυρίδου ΑφροδίτηΣτο Δημοτικό Διαμέρισμα Μελισσοχωρίου του Δήμου Μυγδονίας, μόλις 19 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, σε οικόπεδο 1.000,00 τ.μ. λειτουργεί βιοτεχνία παραγωγής του παραδοσιακού γλυκίσματος ισλί, σε ισόγειο κτίριο, με χώρο παραγωγής, γραφείο και αποθήκη. Μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου καθ’ ύψος, για τη δημιουργία ψυκτικών θαλάμων και χώρων παραγωγής, σύμφωνα τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ, ώστε να διαμορφωθεί τελικά ένα διώροφο κτίριο, συνολικού εμβαδού 105,00 τ.μ. Στη μονάδα υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των ΑμΕΑ και των ΑΜΚ. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2007 και περιλάμβαναν κτιριακές εργασίες (κατασκευή ορόφου, τοποθέτηση ανελκυστήρα, κλπ), την προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη σύνδεση με δίκτυα, μελέτες, την ανάπτυξη δικτυακού τόπου και την εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2008.

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής παράγει το παραδοσιακό γλύκισμα ισλί, που στα τούρκικα σημαίνει δουλεμένο, αφού γίνεται εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, με ιδιαίτερη γεύση που ορίζουν τα αγνά υλικά, το καρύδι, τα διάφορα μυρωδικά και το ελαφρύ σιρόπι. Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «ΙΣΛΙ».

 


Συνολικός προϋπολογισμός

171.262,90€

Συμμετοχή LEADER+

85.631,47€

Ιδιωτική συμμετοχή

85.631,43€


Εργαστήριο ειδών ζαχαροπλαστικής
«ΙΣΛΙ»
τηλ.: 23940-31724

 

 

 

 

 

  

μέγεθος Γραμματοσειρών

Διασυνδέσεις - Links

Χρώματα

Υπόβαθρο :

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΑΝΕΘ 2017

© 2017 - All Rights by ANETH S.A.