Δημιουργία μονάδας παραγωγής προϊόντων παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής

 

 

Όνομα επενδυτή: Καραστερίου ΟδυσσέαςΣτο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρύμου του Δήμου Μυγδονίας, μόλις 18 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η δημιουργία μονάδας παραγωγής προϊόντων παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής. Σε οικόπεδο εμβαδού 354,62 τ.μ. κατασκευάστηκε ισόγειο κτίριο, συνολικού εμβαδού 101,20 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει χώρο παραγωγής, χώρο πλύσης, αποθήκες πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας, αποδυτήρια, χώρο υγιεινής και χώρος υποδοχής επισκεπτών με γραφείο. Στη μονάδα υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των ΑμΕΑ και των ΑΜΚ.

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2006 και περιλάμβαναν την κατασκευή του φέροντος οργανισμού, την προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη σύνδεση με δίκτυα και ενέργειες προβολής-προώθησης. Το έργο ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2008.

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής παράγει νόστιμα παραδοσιακά γλυκά με πολύ μεράκι από αγνές πρώτες ύλες, όπως σαραλί Δρυμού, σιροπιαστά, πίτες, τούρτες, κλπ. Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ».

 


Συνολικός προϋπολογισμός

147.846,77€

Συμμετοχή LEADER+

73.923,39€

Ιδιωτική συμμετοχή

73.923,38€


Εργαστήριο ειδών ζαχαροπλαστικής
«Καραστερίου Οδυσσέας»
(πλατεία Δρυμού)
τηλ.: 23940-32162, 6932 639375
www.karasteriou.gr
e-mail: info@karasteriou.gr

 

 

 

 

 

  

μέγεθος Γραμματοσειρών

Διασυνδέσεις - Links

Χρώματα

Υπόβαθρο :

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΑΝΕΘ 2017

© 2017 - All Rights by ANETH S.A.