Ίδρυση εργαστηρίου παραγωγής παραδοσιακών ειδών ζαχαροπλαστικής

 

 

Όνομα επενδυτή: Σακονίδου ΕυγενίαΣτο Δημοτικό Διαμέρισμα Γερακαρού του Δήμου Κορώνειας, 35 χλμ περίπου από τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η κατασκευή εργαστηρίου παραγωγής παραδοσιακών ειδών ζαχαροπλαστικής. Σε αγροτεμάχιο εμβαδού 3,84 στρεμμάτων, κατασκευάστηκε ισόγειο κτίριο, συνολικού εμβαδού 184,28 τ.μ., με διακοσμητική πέτρα και ξύλινη στέγη από κεραμίδια, το οποίο περιλαμβάνει χώρο παραγωγής, χώρο υποδοχής-εκθετήριο παραγόμενων προϊόντων, αποθηκευτικούς χώρους και βοηθητικούς χώρους (χώρος διοίκησης, αποδυτήρια).

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2005 και περιλάμβαναν την κατασκευή του φέροντος οργανισμού, την προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη σύνδεση με δίκτυα, την ανάπτυξη δικτυακού τόπου και την εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2008.

Το εργαστήρι παράγει κουλουράκια, σιροπιαστά, τσουρέκια, πίτες και κεράσματα, με επιλεγμένα υλικά από παραγωγούς της περιοχής. Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «ΕΥΓΕΝΗ».

 


Συνολικός προϋπολογισμός

180.000,00€

Συμμετοχή LEADER+

90.000,00€

Ιδιωτική συμμετοχή

90.000,00€


Εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών
ειδών ζαχαροπλαστικής «ΕΥΓΕΝΗ»
τηλ.: 23930-22210
www.eugeni.gr
e-mail: info@eugeni.gr

 

 

 

 

 

  

μέγεθος Γραμματοσειρών

Διασυνδέσεις - Links

Χρώματα

Υπόβαθρο :

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΑΝΕΘ 2017

© 2017 - All Rights by ANETH S.A.