Δημιουργία επισκέψιμης μονάδας παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων μετά την πρώτη μεταποίηση

 

 

Όνομα επενδυτή: ΠΕΡΕΚ Μ.Ε.Π.Ε.Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Αντωνίου του Δήμου Βασιλικών, 38 χλμ περίπου από τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η κατασκευή επισκέψιμης μονάδας παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, μετά την πρώτη μεταποίηση. Σε αγροτεμάχιο εμβαδού 8,75 στρεμμάτων, κατασκευάστηκε διώροφο κτίριο με υπόγειο, συνολικού εμβαδού 600,00 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει χώρο παραγωγής, εκθετήριο-δοκιμαστήριο παραγόμενων προϊόντων, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους (χώρος διοίκησης).

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2005 και περιλάμβαναν την κατασκευή του φέροντος οργανισμού, την προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη σύνδεση με δίκτυα, την ανάπτυξη δικτυακού τόπου και ενέργειες προβολής-προώθησης. Το έργο ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2009.

Η μονάδα παράγει παραδοσιακές αρτοδημιουργίες όπως ζυμωτό ψωμί με προζύμι, χειροποίητες πίτες και ζυμαρικά όπως ευριστέ), αρτοσκευάσματα και φύλλα πίτας περέκ, . Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «ΠΕΡΕΚ Ε.Π.Ε.».

 


Συνολικός προϋπολογισμός

420.000,00€

Συμμετοχή LEADER+

210.000,00€

Ιδιωτική συμμετοχή

210.000,00€


Επισκέψιμη μονάδα παραγωγής
παραδοσιακών προϊόντων
«ΠΕΡΕΚ Ε.Π.Ε.»
(Μονοπήγαδο)
τηλ.: 23960-25305
www.perek.gr
e-mail: perek@perek.gr

 

 

 

 

 

  

μέγεθος Γραμματοσειρών

Διασυνδέσεις - Links

Χρώματα

Υπόβαθρο :

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΑΝΕΘ 2017

© 2017 - All Rights by ANETH S.A.