Δημιουργία Nέου Eργαστηρίου Aργυροχρυσοχοϊας

 

 

Όνομα επενδυτή: Χατζηπαραδείσης ΧρήστοςΣτο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρυμού του Δήμου Μυγδονίας, μόλις 18 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η δημιουργία εργαστηρίου αργυροχρυσοχοίας. Σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 87,77 τ.μ., κατασκευάστηκε τριώροφο κτίριο επιφάνειας 154,92 τ.μ., με χώρο παραγωγής, εκθετήριο προϊόντων, χώρο αποθήκευσης πρώτων υλών και γραφείο διαχείρισης της επιχείρησης.

1
Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2003 και περιλάμβαναν την κατασκευή του φέροντος οργανισμού, την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, τη σύνδεση με δίκτυα, τη δημιουργία δικτυακού τόπου και ενέργειες προβολής - προώθησης. Το έργο ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2004.

Το εργαστήριο παράγει ασημένια χειροποίητα κοσμήματα και επιχειρηματικά δώρα. Η ελληνική φύση και μυθολογία, τα λαϊκά μοτίβα αλλά και αφηρημένες φόρμες αποτελούν την έμπνευση του δημιουργού. Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «KALLISTE».

 

2 3

Συνολικός προϋπολογισμός

102.821,13€

Συμμετοχή LEADER+

51.410,58€

Ιδιωτική συμμετοχή

51.410,55€


4

εργαστήριο αργυροχρυσοχοίας «KALLISTE»
(κέντρο Δρυμού)
τηλ. και fax: 23940-32723
www.kalliste.gr
e-mail: info@kalliste.gr  

 

 

 

 

 

  

μέγεθος Γραμματοσειρών

Διασυνδέσεις - Links

Χρώματα

Υπόβαθρο :

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΑΝΕΘ 2017

© 2017 - All Rights by ANETH S.A.